Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Arczi Asterix Maxim2020 (4423 niezalogowanych)

()
Początkujacy
hardcore napisał:
Wiedzma i co to was obchodzi że ktoś komuś pojechał, czy to Twój problem ? Chyba nie - a z tego co widzę Towarzystwo wzajemnej adoracji ma tutaj najwięcej do powiedzenia hehehe , tylko strasznie się później we wszystkim motacie, mówicie nie obrażać a później sami to robicie, ot taki dajecie przykład , może teraz założycie temat że poprostu bronie tych wszystkich co jadą po innych ? tylko jeżeli się ktoś zastanowi to mnie poprostu wkur... to co robicie z tego forum i raczej teksty typu a ten jest taki a ten inny lub odbiegający od normy , wkółko o tym samym , monotematyczni jesteście czy co ... dojdzie wkońcu do tego że nawet wiadomości nie będzie można wysłać z tekstem np. "nie podobasz mi się" bo to będzie obraźliwe i dostanie się bana . jak się komuś komentarze nie podobają albo jakieś wiadomości to tam jest taka możliwość usunięcia jak nie wiecie

To tyle ... a i likwiduję na szczęście tutaj profil bo żal na to patrzeć

Narrraaaaa i chyba zrobie to samo buahahaha
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Już Cie o to prosiłam, jeśli masz mi coś do zarzucenia,to prosze Cię ,sprecyzuj swoją wypowiedz,jakieś konkrety,ok?
Gdzie ja kogoś opluwałam?
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Chyba Ciebie obraziłam mówiąc że jesteś rasistą.
Niestety , nie bez powodu.
I to Ty załapałeś jakieś dziwne klimaty...''towarzystwo wzajemnej adoracji''?
Jeśli się z kimś zgadzam to to mówię,a jeśli ktoś pierdzi to też wyrażam swoje zdanie.
Ot i tyle.Ale raczej robie to w cywilizowany sposób.Przynajmniej się staram
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedzma

Utworzony: 26-11-2010 23:55:14
Edytowany przez wiedzma 26-11-2010 23:57:01
zakochana w sobie rasistka
i gdzie ta twoja madrosc zyciowa?

wiedzma

Utworzony: 29-11-2010 08:09:30
Edytowany przez wiedzma 29-11-2010 08:18:52
Twoje zasady sa niby normalne?
I tak ,twoje dwa slowa mi wystarcza zeby ocenic twoja inteligencje

wiedzma (Użytkownik)
Latający Holender
Użytkownik jest onlineKliknij tutaj, aby wysłać do użytkownika <b>Prywatną wiadomość</b>. Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

kochana, sama sie skompromitowalas

nie chce mi się więcej szukać i kopiować
Wiedzma bez urazy ale żaden człowiek nie jest do końca czysty - miałem tego nie wklejać bo nie o to tutaj chodzi ale żeby nie było
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zadajć pytanie komuś kto nie jest rasistą o to czy jest to sorry ale jest to strasznie nietaktownie, i w niektórych kregach może być nawet i obraźliwe , naszczęście takie rzeczy jakoś wogóle mnie nie ruszają - a z tym co tam napisałem się zgodzę bo też nie lubię pewnych zachowań pewnych osób i wiadomo o co chodzi
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Twoje zasady sa niby normalne?
I tak ,twoje dwa slowa mi wystarcza zeby ocenic twoja inteligencje:wróg turasów(dla zainteresowanych,to byl nick tej dziewcze)

to tak dokladniej

szkoda ze wykasowalam jej komentarze na swoim profilu,wtedy by bylo w calosci,bo to odpowiedz,jakbys nie zauwazyl
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
hardcore napisał:
Zadajć pytanie komuś kto nie jest rasistą o to czy jest to sorry ale jest to strasznie nietaktownie, i w niektórych kregach może być nawet i obraźliwe , naszczęście takie rzeczy jakoś wogóle mnie nie ruszają - a z tym co tam napisałem się zgodzę bo też nie lubię pewnych zachowań pewnych osób i wiadomo o co chodzi

Uuu,biedni rasisci...

Przepraszam, ale popierajac takie zachowanie...nie,nie wiem o co chodzi,juz wypowiadalam sie na ten temat,i juz mi sie nie chce,naprawde
dobranoc
Zgłoś wpis
5 Postów

()
Początkujacy
Byłem jedną z pierwszych osób które zaczepiła po założeniu profilu.Nie podobała mi się jej nachalność.Za wszelką cenę chciałą się ze mną umówić Pisała,że może jest moją Jedyną a ja jeszcze o tym nie wiem i takie tam.Trzy razy odrzucałem jej zaproszenia do grona znajomych co spowodowało wybuch agresji w wiadomościach do mnie.Agresja,wulgaryzm + analfabetyzm MASAKRA!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Po co się tłumaczysz ? Przecież nie musisz

A to nie jest obraźliwe dla rasistów bo rasista potwiedzi tylko dla tych którzy nimi nie są - to tak jak by ktoś zadał pytanie jesteś k.... ?
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
hardcore napisał:
Po co się tłumaczysz ? Przecież nie musisz

A to nie jest obraźliwe dla rasistów bo rasista potwiedzi tylko dla tych którzy nimi nie są - to tak jak by ktoś zadał pytanie jesteś k.... ?

Ale ja nie chce ich obrazac
Zgłoś wpis

Bliżej nas